Wij zorgen dat u uw recht haalt

Advocaat Mr. Dennis Tavernier is lid van de Balie van Brugge en heeft jaren ervaring. Deze confrater houdt kantoor in Oostende. Advocatenkantoor Dennis Tavernier biedt u juridische bijstand:

 

Echtscheidingsrecht regelt zaken als gevolg van feitelijke scheiding of echtscheiding, bv. verdeling van een vermogen ofinboedel, onderhoudsgeld, verblijfsregelingen, co-ouderschap enz.

 

Strafrecht omvat alle zaken die in het Strafwetboek of in bijzondere wetten als misdrijven omschreven zijn. Wij verdedigen u voor de strafrechter.

 

Verkeersrecht omvat o.a. de verdediging voor de rechtbank bij verkeersovertredingen of andere inbreuken en de evaluatie van aansprakelijkheid en (menselijke) schade. U heeft een vrije keuze met betrekking tot uw raadsman indien u bij u makelaar de optie rechtsbijstand heeft.

 

Huur- en contractenrecht handelt vooral over het opstellen, afsluiten, registreren, verlengen en/of beëindigen van contracten over huur/verhuur, koop/verkoop, handel, aanneming enz.

 

Sportrecht omvatalle regionale, nationale en internationale sportwetten en -regels. Wij bieden advies bij transferbegeleiding, het opstellen van (sponsoring)contracten, relatiebegeleiding, rechtenbewaking en ondersteuning in geschillen en disciplinaire zaken.

 

Neem contact op voor meer informatie of een persoonlijke consultatie!